Hvad har jeg gang i lige nu?

Som altid, har jeg gang i flere ting.
Jeg er ved at male et større billede, der skal afleveres senest d. 9. oktober. Jeg vil igen i år, deltage i Svendborg Ugeavis´s malerkonkurrence. Malerierne bortauktioneres, og pengene skal bruges til boder, som skal bruges når byen holder markeder.
Sidste år indbragte mit billede hele kr. 100,-!!
Jeg er ved at lægge sidste hånd på en trøje, strikket i Havana fra Stof 2000. Jeg mangler kun ribkant og knapper. Ærmerne virker lidt smalle, men jeg håber at trøjen giver sig under brug.
Jeg har lovet mig selv, at jeg ikke må købe mere garn, før bare lidt af mine mange bunker garn er blevet brugt. Så jeg er ved at strikke et nemt tæppe i Drops Delight. 119 masker på pind 3 i ren ret. 4 nøgler skulle gerne give 1 meter tæppe. Dejligt nemt, både i toget og foran fjernsynet.

Mit hemmelige maleri.

Mit hemmelige maleri.

Trøje strikket i havnna, 50 % bomuld + 50 % akryl.

Trøje strikket i Havanna, 50 % bomuld + 50 % akryl.

Verdens nemmeste tæppe, strikket i Drops Delight.

Verdens nemmeste tæppe, strikket i Drops Delight.

 


Kommentarer

Hvad har jeg gang i lige nu? — 1 kommentar

  1. WOW – glæder mig til at se dit maleri, det er fede farver. Og stor respekt for den bluse, du har strikket. Det må ha’ været et stort arbejde!

    Ps. Og så et kæmpe velkommen i Blogland. Her er FANTASTISK :)

    Kh, M

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>